Efter et godt tip på generalforsamling (fra Jette), er det lykkedes os at trække et morsomt og spændende foredrag til en stor klubaften, nemlig et dynamisk og humoristisk foredrag af Chris Anker Sørensen og hans bror Allan Bo Andresen.

Opslag brdr-på-landevejen
Chris Anker eller Oksen fra Hammel, som Chris hedder i folkemunde og Allan´s foredrag er yderst underholdende med masser af sjove anekdoter fra “Oksens” lange cykelkarriere og hans storebror, som har været sportsdirektør for blandt andet Michael Rasmussen og Jacob Fuglsang.
De tager jer med helt ind under huden i cykelverdenen, både set fra cyklen og fra sportsdirektørbilen.

Der vil være seriøse, spændende og sjove cykelfortællinger, alt sammen leveret af de to festlige brødre...


De lover tilmed flere sjove og skæve historie fra privaten. Alle fortællinger understøttes med flot billede materiale, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål sidst i programmet. Et foredrag der kan opleves af alle, man behøves bestemt ikke være ”Cykeltosse”. Varighed 2x45 min. samt tid til afsluttende signering og fotos.


Vi håber virkelig, at det er noget I vil støtte op omkring, da det er nogle kostbare herrer, der kommer på besøg, men efter sigende skulle de også være alle pengene værd.
Vi håber I vil tage jeres ægtefæller / kærester / venner og måske naboer med denne aften, da vi håber at kunne blive 100-125 personer, for at vi kan kalde det en succes. Vi bliver nødt til at tage en egenbetaling på 75 kr. pr person, for ikke at grave alt for dybt i klubkassen.


Arrangementet foregår i Saksild Kulturhus onsdag d 4 marts kl. 19.00


TILMELDING
Vi vil gerne have en tilmelding / betaling senest d 9 februar, hvorefter vi tager stilling til hvor mange fra vores naboklubber, vi kan invitere med, hvis ikke vi selv kan trække nok op af sofaen.
Du tilmelder dig ved at indbetale på MOBILPAY 38015 (hvis du tilmelder mere end dig selv så angiv navne på deltagere som kommentar). Desuden må du også gerne gå til klubbens nye Facebook gruppe https://www.facebook.com/groups/TeamOdderCykling/ og klikke ”Deltager” på begivenheden BRØDRE PÅ LANDEVEJEN

Sponsorer

bruhn grafisk

megavin gul 300x100

KvicklyOdder

brolaeggeren logo