Med udgangspunkt i de gældende Coronasrestriktioner, har Styregruppen på et møde den 4. marts 2021 drøftet mulighederne for sæsonopstart. 

Forsamlingsforbuddet betyder, at vi må samles 25 personer under forudsætning af, at det er organiseret idræt - hvilket Team Odder er. Hvis det ikke er foreningsorganiseret idræt gælder forsamlingsforbuddet på maksimalt 5 personer.

 

Styregruppen har derfor besluttet, at sæsonopstarten er den 7. marts 2021 kl. 9.00.

 

På grund af forsamlingsforbuddet på højst 25 personer, har Styregruppen besluttet, at vi midlertidig har 2 mødesteder, indtil vi forhåbentlig snart kan starte samme sted alle sammen. De midlertidige mødesteder er:

 

  • Cafeholdet, Hold 4 og Hold 3 mødes indtil videre på p-pladsen ved Randlev skole i Over Randlev.
  • Hold 3+, Hold 2 og Hold 1 mødes indtil videre på p-pladsen nedenfor Restaurant Skovbakken i Odder (overfor Skovbakkeskolen).

 

For at overholde forsamlingsforbuddet, skal der holdes afstand mellem holdende, når I mødes på P-pladserne.

 

Da det ikke har været muligt at holde møde med turlederne, og det p.t ikke er muligt at afvikle fællesarrangementer, er der på nuværende ikke udarbejdet en turkalender. Dem der var turledere ved sæsonafslutningen i 2020, bedes derfor indtil videre indenfor de enkelte hold, aftale en fordeling af turledertjansen. Det er vigtigt at der er en turleder på alle hold bl.a. af hensyn til begrebet "foreningsorganiseret idræt". Turlederne er:

 

  • Hold 4 Flemming Vestergaard, Jørn Enevold, Lars Møller, Jørn Boeriis.
  • Hold 3 Peter Jacobsen, Preben Smedegaard, Flemming Helbo.
  • Hold 2 og Hold 3+ Thomas Thylstrup, Esben Nedergaards, Lars Andreasen, Steffen Madsen, Arne Johansen, Finn Ernst, Lassen Nielsen, Jørgen Bruun
  • Hold 1 Peter Steffensen, Tue Lindstrøm, Stig Rønde, Frands Liboriussen.

 

Søndag den 7. marts er opstart af cykelsæsonen for mange af medlemmerne, og derfor skal hastighed og længde tilpasses herefter. Turlederne skal derfor sikre, at der startes stille og roligt op, og længde på turene tilpasses herefter.

 

Træningsdage

Klubbens træningsdage er:

 

  • Søndag kl. 9.00 fra fra 7. marts
  • Onsdag kl. 18.00 fra den 31. marts.

 

Team Odders Facebookgruppe, må på grund af forsamlingsforbuddet, ikke anvendes til at arrangere spontane cykelture. Dvs. ingen opslag på Team Odders Facebookgruppe med "Jeg kører en tur - nogen der vil med ". 

For at Fredagsholdet kan samles flere end 5 personer, er holdet nu en officielt del af Team Odder, og holdet skal inden afgang fra Randlev Skole udpege en turleder.

Coronaen har gjort det vanskeligt at opretholde det sociale samvær i Team Odder, og derfor opfordres du til at møde op til Team Odders cykelture, så vi igen kan have nogle hyggeligt timer på landevejen, og ikke mindst dyrke det sociale samvær. Styregruppen glæder sig til at vi igen kan mødes om vores fælles interesse - motionscykling.

Kontingent

Der er p.t 104 der har betalt kontingent for 2021. Der er i øjeblikket 142 medlemmer af Team Odders Facebookgruppe. I løbet af de næste par måneder vil dem der ikke har betalt kontingent blive slettet af Facebookgruppen, så hvis du fortsat ønsker at være medlem af Team Odder, indbetales der 400 kr. via mobil nr. 38015, og gerne inden sæsonstarten.

 

Vi ses derude
Med venlig hilsen fra Styregruppen.

Sponsorer

bruhn grafisk

brolaeggeren logo

KvicklyOdder

megavin gul 300x100