Våd sæsonstart

SÅ fik vi sæsonen 2016 skudt i gang med mere end 50 forventningsfulde klubmedlemmer. 

 

Team Odder Sæsonstart 2016

SÅ skete det endelig. Sæsonen 2016 blev skudt i gang med mere end 50 friske og forventningsfulde klubmedlemmer, som alle forventningsulde troppede op på Randlev Skole søndag morgen kl. 9.

 

Med det traditionsrige åbningstraktement med kaffe, rundstykker og basser til at lægge bunden, var humøret var højt, da de mange klubmedlemmer efter en lang og mørk vinter atter kunne sætte hinanden stævne.

 

Snakken gik livligt, indtil der efter en halv times tid blev kaldt i skolegården til det, det hele jo faktisk handlede om: at komme ud og cykle.

 

Og vi kan lige så godt indrømme, at vejret ikke just var med os i år. Småregn, høj luftfugtighed Team Odder Sæsonstart 2016og temperaturer lige omkring frysepunktet betød, at sæsonstarten 2016 ikke vil gå over historien for flest antal kørte kilometer.

 

Men vi kom ud og fik startet sæsonen med nogle hyggelige timer på landevejene i hinandens selskab, inden alle returnerede hjem til en tur under den varme bruser, hvor vandet blev koldt, inden det nåede ned til fødderne.

 

Vel mødt til næste fællestræning søndag d. 13 marts.

Sponsorer

megavin gul 300x100

KvicklyOdder

bruhn grafisk

brolaeggeren logo