Harzen 2017

Onsdag den 24. maj til lørdag den 27. maj 2017.

 

Harzen 2017 

Onsdag den 24. maj til lørdag den 27. maj 2017.

 

I lighed med tidligere skal vi bo i Braunlage på det dejlige hotel Maritim Hotel, samme gode og krævende ture som i 2016 sammen med dejlige og positive cykelkammerater. Da det jo er et godt terræn med masser af store bakker, ikke fladt område med meget ligeud kørsel som her i DK, kræver det for at deltage gode forberedelser i bakke kørsel, både i opkørsel og sandelig også på nedkørsler. Vi skal køre på stigninger med op til 20 % og på de 4 dage har du mulighed for, at køre 400 km og ca. 6000 højdemeter.

 

Prisen for at deltage er den lave pris pr. person 1.360,- kr. som dækker 3 overnatninger i delt dobbeltværelse, morgenmad, aften menu onsdag aften og parkeringsafgift ved hotellet. Transport som vanligt i egne biler og så er der også bestilt godt cykelvejr. For at sikkerheden kan være højt prioriteret, logistikken kan fungerer har vi valgt plads til max 32 deltagere og vil opdele i 3 hold.

 

Tilmeldinger starter 1. januar 2017 og vil være efter først til mølle princippet. Tilmeldingen skal ske på mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Betalingen er senest 15. februar 2017, men der vil blive sendt direkte besked til dem som skal med, på mail og med indbetalingskonto nummer.

Vi glæder os til endnu en rigtig god social Harzen tur med gode bakker og godt kammeratskab.

 

Cykelhilsener Torben Langberg / Preben Holm


Link til beskrivelse på vores intranet

 

Gruppefoto Harzen 2016

Sponsorer

KvicklyOdder

brolaeggeren logo

bruhn grafisk

megavin gul 300x100