Herlig Kom i Form weekend

Stort fremmøde og skønt forårsvejr. Sæsonen er i gang!

TeamOdder KomiForm2017 loerdag 14 web

Det har været en forrygende weekend i Team Odder med masser af aktivitet. Dette års traditionsrige Kom i Form weekend bød på både en aften på skolebænken i alvorens tegn - og ikke mindst to herlige forårsdage både lørdag og søndag, hvor vejrguderne i den grad have tilsmilet os.

 

Fredag aften mødte knap 40 deltagere op til kurset ”GO´ stil på landevejen”. Vi havde hyret DGI til en aften med fokus på, hvad vi som motionscyklister selv kan gøre for at undgå de ærgerlige konfrontationer, vi af og til oplever med især vrede bilister, når vi cykler rundt ude på landevejen.

 

Sammen med de gæster, som ikke var medlemmer af Team Odder, og som havde taget mod vores invitation om at deltage på kurset, blev det en aften, hvor vi kiggede op og ned ad os selv – på både godt og ondt.

 

Vi fik i den grad debatteret og diskuteret, hvad vi kan gøre - og bestemt ikke skal gøre, og vi afsluttede aftenen med at nedskrive vores fem bud på, hvordan vi i fremtiden selv kan blive endnu bedre trafikanter, som viser lige netop det positiv overskud til at færdes ude på landevejene med GO´ stil.

 

Lørdag og søndag bød på masser af kilometer i benene. Lørdag deltog cirka 40 medlemmer og søndag, hvor forårsvejret viste sig fra sin allerbedste side, var fremmødet tæt på 70 deltagere.

 

Sammenlagt trådte vi minimum 6000 kilometer i weekenden, og dermed fik Team Odder for alvor vist vores røde farver i en god radius rundt om Odder.

 

Der kan næppe være tvivl om, at det igen i år bliver en forrygende sæson.

 

Vi kunne desuden notere, at der i løbet af weekenden dukkede flere ikke-medlemmer op, som havde fået lyst til at prøve, hvordan vi får cykling, sved og rulleskift til at gå op i en højere enhed med hyggeligt samvær.

 

Velkommen til jer.

TeamOdder KomiForm2017 loerdag 37 web

Sponsorer

KvicklyOdder

bruhn grafisk

brolaeggeren logo

megavin gul 300x100